Hesten er vores uundværlige hjælper i processen mod bevidstgørelsen af og til forløsning af det der blokkerer. Vi arbejder med både sanserne-kropsenergi og mentale ressourcer.

Hesten er fra naturens side et særdeles følsomt og intuitivt dyr, som mærker og spejler vore tilbageholdte følelser. Hesten mærker og viser det, vi som mennesker føler inden i. En hest dømmer og fordømmer ikke og er ikke i fortid eller fremtid. Hesten er i nuet skærpet, opmærksom og klar. Således hjælper hesten os med at være autentiske og turde vise følelser vi ellers ikke tør.

Hesteassisteret terapi og Somatic Experience

Som metode kombinerer vi rideterapien med Somatic Experience, som er en metode til at afklare hvor i kroppen mennesker er blevet fastlåste. Nyeste forskning viser, at en traumatisk stressreaktion er en følge af et højt aktiveret nervesystem, hvor spænding og energi er spærret inde i kroppen. Heraf opstår bl.a. Følgende symptomer: kronisk træthed, migræne, PTSD symptomer, nedsat koncentrationsevne og korttidshukommelse samt depression.

Det er muligt at frigøre spændingerne fra de instinktive reaktioner der er fastlåst i kroppen og ved en nænsom guided sanseproces understøtte nervesystemets naturlige bevægelse fra stress mod balance og ro. Det er ikke selve begivenheden der udløser et traume, men personens reaktion på oplevelsen. Derfor har vi gode resultater med særligt udfordrede og psykisk udsatte mennesker som har forskellige traumer med sig.

Børn-unge-voksne som er/har været:

  • Opvokset i dysfunktionelt miljø
  • Seksuelt krænkede
  • Udsat for fysisk og psykisk vold
  • Ramt på grund af sygdom, død eller skilsmisse
  • Krigsveteraner med PTSD
  • Udsat for ulykker og smerter
helena 460px

Helena Turunen

E-mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil: 2429 4782

Læs mere om Helena TurunenSusanne Wodskou 298

Susanne Wodskou

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil: 20 82 08 42

Læs mere om Susanne Wodskou